Voor Estate Planning geldt: ”Makkelijker kunnen we ‘t niet maken. Wel veel leuker!”

Kom daarom ook vooral op donderdag 6 oktober a.s. naar de najaarsbijeenkomst die wij organiseren in samenwerking met Verstegen accountants en adviseurs. De alom bekende prof. mr. Bernard Schols presenteert u de ins en outs op het gebied van Estate Planning. Op ludieke en verdiepende wijze praat hij met u over de aantrekkelijke mogelijkheden van de overdracht van vermogen naar de volgende generatie.

Direct aanmelden

Estate Planning is niet alleen voor de ‘rich and famous’. Iedereen doet er verstandig aan om goed na te denken over huwelijkse voorwaarden, schenkingen en testamenten.

Traditiegetrouw praat Dick Klop u eerst bij over de kabinetsplannen voor 2017. Wat betekent de afschaffing en afbouw van het pensioen in eigen beheer voor u? Hoe verloopt de heffing in box 3 volgend jaar? Komt er een fictief rendement over het vermogen in de BV van de directeur-grootaandeelhouder? Wordt het vennootschapsbelastingtarief verder verlaagd? Komt er een Vriend Piet-regeling?

Programma
Donderdag 6 oktober 2016

16:00 – 16:30 uur             Ontvangst
16:30 – 17:15 uur             Presentatie Belastingplan 2017, door Dick Klop
17:15 – 18:15 uur             Presentatie Estate Planning, door Bernard Schols
18:15 – 19:30 uur             Borrel

Locatie
Augustijnenkerk, Voorstraat 216, Dordrecht.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via www.verstegenaccountants.nl of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We ontmoeten u graag op donderdag 6 oktober a.s.